AKTUELLA WORKSHOP

ATT VARA, ATT LEVA OCH ATT GÖRA RETREAT 6-8 MARS

En retreat med Leela Sarti om att leva med innerlighet, visdom och styrka i en tid av förändring.

En ström av varande flödar genom allt liv. De här vilsamma och djupgående dagarna dedikerad vi till att erfara vaken närvaro i stillhet, i rörelse och i samvaro. Utövandet av förkroppsligad och meditativ närvaro öppnar möjligheten att finna samklang med vårt naturliga välmående och leva från en djupare öppenhet och visdom.
Den mångtusenåriga buddhistiska visdomstraditionen lär oss hur vi kan vända oss mot det som är smärtsamt i vårt eget liv, i andras liv, i världen, och hur det mottagandet är transformerande, helande och ger oss energi att agera.

Meditativt utövande handlar om att se, känna igen och att stabilisera sig i naturlig och ansträngningslös närvaro. Utövandet handlar också om intimitet med sig själv, sin kropp och sitt liv. Framförallt handlar det andliga utövandet om hjärtats närvaro; om sann medkänsla och vänlighet.
En retreat kan kan lära oss att varje facett av våra liv, relationen till våra närstående, vår ekonomi, vår sexualitet, arbete, lek och vila är en integrerad del av uppvaknandets väg.

Retreaten inkluderar sittande, stående och rörelsemeditation, vägledning och undervisning, utforskande samtal och möjlighet till individuella möten med Leela.

Leela Sarti har utövat och studerat den buddistiska traditionen under 30 år tid. Hon har en praktik för individuellt arbete i Stockholm och håller regelbundet retreater i Skandinavien och övriga Europa, bland annat på Gaia House i England. Hon har även undervisat på Spirit Rock och Insight Meditation Society i USA.

Leela har också studerat Hameed Ali's Diamond Approach och är sedan 9 år i lärarträning i den traditionen. Leela bor med sin familj i Stockholms skärgård.

DATUM: 6 - 8 mars

Öppet föredrag
Fredag kväll 18.30 (ingen anmälan)

RETREAT
Lördag 9 - 21
Söndag 9-16 (anmälan, se nedanför)

Anmälan sker genom att betala in kursavgiften 900 kr till Swish (Patrik Chef Holmberg) 076-725 2835 eller Länsförsäkringar kontonummer: 9023-97-132-24 samt maila info@meditationvisby.se (uppge namn adress, telefonnummer)

Kursavgiften inkluderar 3 måltider. Läs om donationen.

Begränsat antal platser. Anmäl i god tid!

KONTAKT
Angående anmälan: Patrik 073-706 0005

Annat praktiskt: Anja 073-7759004, Liselotte 073-420 5224

Ett fåtal övernattningsplatser till resande från fastlandet (först till kvarn): Per 073-999 9022

VÅRTERMINEN 2020
Vi väntar på våren och hoppas på lite vinter innan dess! Att fortsätta med eller kanske börja att ta hand om dig själv med kärlek och respekt för ditt tempel. Din fysiska kropp, ditt sinne och din själ! KundaliniYoga?
YinYoga? YinochyangYoga?, Frigörande dans i Mindfulness eller Vipassanameditation - Mindfulness Är du nyfiken!?
Frigörande dans har gratis prova på den första gången!

Titta på schemat för våren 2020.

Vill du veta mer ring gärna till 070-625 66 93, 070-524 05 57 eller till kursens ledare!

Varmt välkommen!

MAMMA FitCLUB på CHANDRA
Nu erbjuder jag Coreträning och funktionell träning för mammakroppen på CHANDRA!

Snart är det dags! Kursstart för Mama FitClub den 10 januari, coreträning för mammakroppen.

Jag guidar dig till hur du på ett lugnt och hållbart sätt får tillbaka din energi och styrka efter graviditeten.

Varje kurs är fyra tillfällen och kostar då 200 kr. Önskar du träna vid enstaka tillfällen kostar varje tillfälle 100kr.
Följ länken för anmälan: https://simplesignup-se/event/160725

HELGKURS - VINPASSANAMEDITATION
Helgretreat 6-8 mars med Leela Sarti!

ATT VARA, ATT LEVA OCH ATT GÖRA - att leva med innerlighet, visdom och styrka i en tid av förändring.

Leela Sarti är verksam som insiktsmediationslärare och leder retreater internationellt. Hon tillhör nätverket av lärare knutna till meditationscenter som Spirit Rock och Insight Meditation Society i USA, Gaia House i England och 3juveler i Strockholm.

KONTAKT
Angående anmälan: Patrik 073-706 0005

Annat praktiskt: Anja 073-7759004, Liselotte 073-420 5224


NYTT SWISHNUMMER!
Hej! Jag har fått ett nytt nummer till Swish för betalningar av kundaliniyogakurser och drop in!

Swisha till 123 400 62 92

Kram!!//Mella

OM PARKERING!
Tänk på att det kan ibland vara svårt att hitta parkeringsplatser intill centret. Om det saknas lediga parkeringsplatser runt centret finns det gott om platser vid Sängjätten, minst 20 st. Det är bara 2 minuters promenad från parkeringen vid Sängjätten till centret. Gå in Bryggargatan 17-35 därefter genom en liten park mellan husen och så kommer du ut på lilla parkeringen vid centret på Korgmakargatan.