kundaliniyogakurser på chandra*ky

KUNDALINIYOGA FÖR NYBÖRJAR -OCH FORSÄTTNINGSGRUPP
Denna är en kurs för dig som längtar efter balans och närvaro! Vi börjar från början och går igenom yogans grunder: kroppsställningar (asanas), olika andningstekniker, handställningar (mudra), meditation och mantran.Vi gör yogaövningar och meditationer som både stärker kroppen och din mentala kapacitet. Den naturliga balansen, på alla nivåer inom dig, ges ett utrymme att växa och bli starkare.
Att vara närvarande i det vi gör och leva i harmoni ger oss balans och hälsa. Närvaro är oftast en bristvara för många av oss i dagens samhälle. Vi behöver alla i större eller mindre utsträckning föra oss mot medvetenhet i tillvaron och livet. Kundaliniyogan lär oss att aktivt leva i nuet, att vara medvetna och närvarande i det vi upplever och gör just nu. Med hjälp av övningar och meditationer tränar vi oss i att vara närvarande och medvetna om oss själva och vår omgivning. På det sättet finner vi balans och harmoni i vårt liv. Yoga lär oss att leva här och nu. Du tränar ditt fokus "här och nu".

Du behöver inte ha tränat yoga tidigare för att kunna vara med på nybörjargruppen. Även du som har utövat yoga tidigare och vill komma igång igen efter en tids uppehåll är varmt välkommen!

KUNDALINIYOGA I VÄSTERGARN/KLINTEHAMN
Kursen är för dig som har tidigare erfarenhet av kundaliniyoga men även för dig som är nybörjare. Vi går igenom yogans grunder: kroppsställningar (asanas), olika andningstekniker, handställningar (mudra), meditation och mantran. Du kommer under kursen att få lära dig enkla och lätta yogiska tips som hjälper dig till att ha en mer yogisk livstil. När du börjar att utöva yoga får du vertyg för att finna vägen till medvetenhet och närvaro i kropp, andning och sinne. Du tränar ditt fokus "här och nu". Närvaro är en bristvara för många av oss i dagens samhälle. Vi behöver alla i större eller mindre utsträckning föra oss mot vakenhet i tillvaron och livet. Yogan lär oss detta. Att leva i närvaro ger oss balans och hälsa, på alla plan i livet.

INSTÄLLT KUNDALINIYOGA
Kundliniyoga med Mella är inställt tillsvidare i Visby och Västergarn.

Många kramar
//Mella

NYTT SWISHNUMMER!
Hej! Jag har fått ett nytt nummer till Swish för betalningar av kundaliniyogakurser och drop in!

Swisha till 123 400 62 92

Kram!!//Mella

OM PARKERING!
Tänk på att det kan ibland vara svårt att hitta parkeringsplatser intill centret. Om det saknas lediga parkeringsplatser runt centret finns det gott om platser vid Sängjätten, minst 20 st. Det är bara 2 minuters promenad från parkeringen vid Sängjätten till centret. Gå in Bryggargatan 17-35 därefter genom en liten park mellan husen och så kommer du ut på lilla parkeringen vid centret på Korgmakargatan.