YINYOGA


Yinyoga är en form där vi låter musklerna slappna av helt och stannar i varje ställning under flera minuter I yinyogan stretchar vi inte, vi drar inte och vi vill undvika att hålla kroppen i ytterlägen. vi utför positionerna liggandes eller sittandes och med olika kuddar som hjälpmedel, allt för att låta kroppen själv få utvecklas i egen takt!

Då vi håller kroppen stilla så låter vi bindväven i kroppen får mer rörlighet och du kommer att känna dig mycket mer smidig och rofylld. Eftersom tiden och stillheten gör sitt kommer du uppleva en skön och avslappnad känsla efter passet.

Yinyogan passar alla, otränad som tränad och är ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet men lämpar sig mycket bra för dig som inte kan eller orkar träna något annat.



VI FORTSÄTTER MED YOGA OCH DANS!
En ny Kundaliniyogakurs startar tisdagen den 6:e april, 8 veckor.
kl.17.00-18.30. FULLT

Vi har även startat Yingyoga för Gubbar med Anette, båda Anettes kurser på onsdagarna.
Frigörande dans med Anne på torsdagarna.

Kontakta respektive kursledare om du är interesserad. Det gäller fortfarande bara fem deltagare i lokalen men finns det fler deltagare kan de kanske starta en grupp till!

Varmt välkommen!


ATT FORTSÄTTA TA ANSVAR...
Situationen med Covid 19 fortsätter och den kommer att fortsätta längre till. Vi måste anpassa oss till tiderna vi lever i och hitta formerna och strukturerna som inrymmer de gällande restriktioner och tar hänsyn till både din och min säkerhet. Och samtidigt ha möjlighet att ta hand om den egna välmående genom att kunna ha möjligheten att ta hand om både vår fysiska kropp och vår mentala hälsa.

Jag har funderat och funderat... och fundera igen, på hur jag ska kunna fortsätta att ha yogan för dig som vill göra yoga med mig. Min övertygelse är att jag vill lära ut yoga med dig i rummet, jag vill känna och kunna läsa av energin i rummet, anpassa, förändra, pusha och stoppa... jag är inte en förespråkare av yoga online.

Vi fortsätter att ta ansvar och med yoga och Frigörande Dans i små grupper.

SMS:a om du vill och kan vara med på någon av kurserna!

Vi ses på ett eller annat sätt!

Massa kramar!//Mella


OM PARKERING!
Tänk på att det kan ibland vara svårt att hitta parkeringsplatser intill centret. Om det saknas lediga parkeringsplatser runt centret finns det gott om platser vid Sängjätten, minst 20 st. Det är bara 2 minuters promenad från parkeringen vid Sängjätten till centret. Gå in Bryggargatan 17-35 därefter genom en liten park mellan husen och så kommer du ut på lilla parkeringen vid centret på Korgmakargatan.